Alla Hjärtans Dag Guide

Val Blog 2017

Alla Hjärtans Dag Guide

Alla Hjärtans Dag är precis runt hörnet och om du letar efter den perfekta gåvan till en speciell person i ditt liv så kan du inte gå fel med ett av våra presentset eller en flaska av din älskades signaturdoft.
Romans och parfym har gått hand i hand väldigt länge och vi har satt ihop en lista av fantastiska parfymer och presentset i Alla Hjärtans Dag’s andan.

   Parfymer för Kvinnor:

Anna Sui Dolly Girl Gift Set Miniature Coffret 5 x 4ml
http://www.parfym-klick.se/Anna-Sui-Dolly-Girl-Gift-Set-Miniature-Coffret-5-x-4ml-s21325/
Dolly Girl presentsettet är perfekt om du inte är riktigt säker på vilken doft du ska ge bort. Detta smäckra set med fem olika kvalitets dofter från designern Anna Sui och de små storlekarna gör den perfekta för att resa med eller att ha i handväskan för top-ups. En hemma, en i handväskan och en att ta med till gymmet. Möjligheterna är oändliga.

Calvin Klein Euphoria Gift Set 50ml EDP + 200ml Sensual Skin Lotion
http://www.parfym-klick.se/Calvin-Klein-Euphoria-Giftset-50ml-EDP-200ml-Sensuell-Hudlotion-s16872/

Euphoria från Calvin Klein är en sensuell och mysterisk doft för de som vill ha lite euforisk underhållning på alla hjärtans dag. Med mörkare toner av svarta violer och svart orkidé är detta set ett spiksäkert kort för att se till att alla hjärtans dag blir något riktigt speciellt.

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille Eau de Parfum 100ml Spray
http://www.parfym-klick.se/Tom-Ford-Private-Blend-Tobacco-Vanille-Eau-de-Parfum-100ml-Spray-s28447/

Det kan inte slå fel med Tom Ford, speciellt inte med den lyxiga Tobacco and Vanille. Denna sensualle blandning av tobaksblad, vanilj och torkade frukter är tillräckligt för att göra vem som helst svag i knäna.

Parfymer för Män:

James Bond 007 Gift Set 30ml EDT Spray + 50ml Duschgel
http://www.parfym-klick.se/James-Bond-007-Gift-Set-30ml-EDT-Spray-50ml-Duschgel-s19806/

Förutom att sätta på sig en smoking, hoppa in i din Aston Martin och skjuta lite skurkar, så är denna doft så nära du kan komma för att känna dig som hemliga agenten själv. Detta eleganta set inkluderar en parfymerad duschgel.

Fendi Fan Di Fendi Pour Homme Gift Set 100ml EDT +100ml Duschgel
http://www.parfym-klick.se/Fendi-Fan-Di-Fendi-Pour-Homme-Giftset-100ml-EDT-100ml-Duschgel-s17109/

Fan di Fendi pour Homme siktar på den sofistikerade och storstadsmannen som utstrålar modern elegans. Att ge detta maskulina och eleganta presentset till din partner som alla hjärtans dags present kan helt enkelt inte gå fel.

Tom Ford Noir Extreme Gift Set 100ml EDP + 75ml Aftershave Balm
http://www.parfym-klick.se/Tom-Ford-Noir-Extreme-Gift-Set-100ml-EDP-75ml-Aftershave-Balm-s38095/

Letar du efter en mysterisk, mörk och romantisk doft för din partner till alla hjärtans dag? Tom Ford Noir Extreme är exakt vad du letar efter. Denna kryddiga, orientaliska och dekadenta doft är precis vad du vill att han ska lukta av denna alla hjärtans dag.

Unisex:
Hermes Voyage d’Hermes Gift Set 100ml EDT + 30ml Perfumed Body Lotion + 30ml Shower Gel
http://www.parfym-klick.se/Hermes-Voyage-d%2527Hermes-Presentset-100ml-EDT-30ml-Perfumed-Body-Lotion-30ml-Duschgel-s30710/

Ett underbart unisex set från Hermes som både du och din partner kan använda och älska. Den friska och vedartade doften av innehållet kommer ge er både en fantastisk doft så att ingen kommer kunna missta er för något annat än ett par när ni går ner för gatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.