Black Friday 2016

black-friday-newsletter-1-xl-swe-j
Black Friday
är nästan här och år tjuvstartar vi lite tidigt. Vi kommer erbjuda rabatterade priser på alla produkter vi har i lager hela veckan lång, tillsammans med några specialerbjudanden på några av våra favoritprodukter.

Missa inte vår nya Black Friday Guide som kan hjälpa dig att hitta vad du än letar efter till bästa möjliga pris. Klicka här för att prova!

Black Friday är ett relativt nytt fenomen i Sverige, men det har snabbt blivit väldigt populärt. Det är fredagen efter Thanksgiving och ska ha fått sitt namn från att amerikanerna går ut och shoppar den dagen och därav sätter butiker ”in the black”, alltså går med stor vinst. Under åren så har många butiker börjat sätta grymma rabatterbjudanden på Black Friday och under det senaste årtiondet så har Black Friday förknippats med att folk springer ner varandra och även slåss för att lägga vantarna på deras favoritprodukter till sanslöst låga priser.
Så varför inte bespara dig stonket och stönet av att trängas i en butik och gör allt ditt Black Friday-handlande hemifrån?

2016 kommer att vara vår största Black Friday någonsin och det kommer finnas spännande erbjudanden hela veckan lång på både vår hemsida och facebook-sida. Nedan har du ett smakprov på några av de grymma Black Friday erbjudanden vi har tillgängliga, men se till att gå in på parfym-klick.se för att se allt.

Van Cleef & Arpels Feerie Rubis Eau de Parfum 50ml Sprej
http://www.parfym-klick.se/Van-Cleef-%2526-Arpels-Feerie-Rubis-Eau-de-Parfum-50ml-Sprej-s25835/
Denna underbara doft från de franska parfymmakarna Van Cleef & Arpels är den perfekta julklappen med sin vackra flaska i mörk röd färg. Denna parfym är del av Feerie kollektionen och är en blandning av blommiga och fruktiga noter mixat med en mysk som ger den en ren finish. Den kommer vara tillgänglig till ett speciellt Black Friday-pris under hela veckan, eller tills den tar slut i lager. Så passa på nu!

David Beckham David Beckham Homme Gift Set 200ml Shower Gel + 150ml Deodorant Sprej
http://www.parfym-klick.se/David-Beckham-David-Beckham-Homme-Giftset-200ml-Duschgel-150ml-Deodorantsprej-s11890/

Perfekt för julstrumpan eller en fin present till mannen i ditt liv. Ålder är inget att tänka på med detta härliga gift set från David Beckham som är en tidlös klassiker, en frisk doft för tonåringar likväl för den moderna mannen. Beckham Homme doften är en mix av citrus, trä och lavendel, med en hint av rökelse vilket resulterar i en maskulin och elegant doft med en fräsch tvist.

Anna Sui Dolly Girl Gift Set Miniature Coffret 5 x 4ml
http://www.parfym-klick.se/Anna-Sui-Dolly-Girl-Gift-Set-Miniature-Coffret-5-x-4ml-s21325/
Inte en, eller två, eller tre utan FEM olika fantastiska parfymer i detta härliga gift set från Anna Sui! Perfekt som present till  en kvinna som gillar att skämma bort sig själv. Låt en ligga i väskan på en utekväll, visa upp dem på skrivbordet på jobbet eller parfymhyllan – de är så söta de kan bli och luktar underbart. Under Black Friday har vi ett sanslöst lågt pris på detta set så se till att du får ett innan de tar slut.

Active Glamour Face Folio Compact
http://www.parfym-klick.se/Active-Glamour-Face-Folio-Compact-_-54-%25C3%2596gonskuggor-1-Kompaktpuder-2-Rouge-5-L%25C3%25A4ppglans-3-Pennor-och-Borstset-s11237/
Det kan inte slå fel med smink –  och detta set har allt. Bra kvalité till rimliga priser är Active Glamour’s motto och de leverar verkligen på det löftet här! Vi älskar ”54 Eye Shadows” som är tillräckligt för att skapa vilken look du än kan tänka dig. En perfekt present eller ett grymt tillskott till din smink samling innan jul festerna startar.

Moroccanoil Hair Treatment 100ml
http://www.parfym-klick.se/Moroccanoil-Hair-Treatment-100ml-s17427/
Våra Black Friday extravaganza erbjudanden är inte bara för julklappar. Se till att dina lockar är redo för jul säsongen! Bjud dig själv på en Maroccanoil hår behandling för ljuvligt skinande hår som kommer avundas av alla, så spara pengar på detta fantastiska märke hela Black Friday veckan ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.