Halloween Parfymer Att Dö För…

halloween-header
Halloween från Jesus Del pozo

Om man ska snacka om halloween parfymer så kan man inte ignorera denna pionjär inom skräck parfymer.
Halloween må fylla 19 i år, men det är lika skräckinjagande förtrollande som någonsin. Den pudriga, blommiga doften lockar in dig i ett mysterium av rökelse och vanilj som kommer ställa dig i centrum på Halloween partyt. Klicka här för att see hela Halloween kollektionen.

Fame från Lady Gaga

Ingen är like storslagen under Halloween som Lady Gaga – man kan inte förneka att några av hennes looks har varit rätt skrämmande, så som den ökända kött-klänningen som satte en hel del vegetarianer med rysningar. Eller skelet kostymen i musik videon för Born This Way. 2012 Lanserade Lady Gaga Fame – en orientalisk blandning av den giftiga Belladonna blomman och honungs droppar. Den mysteriska mörka vätskan är väldigt ovanlig för en parfym. Det är ingenting att oroa sig för dock, då den blir helt klar när möter din hud och lämnar inte några fläckar eller märken! Intresserad? Kolla in Fame från Lady gaga här.

Killer Queen från Katy Perry

Denna kraftfull men ändå eleganta parfym kommer i en rubin-formad flaska som går hand i hand med dessa skräckfyllda tider. Men inslag av vilda bär och mörka plommon ger den ett nästan klibbigt sött intryck så kommer ta din Halloween kostym till en helt ny nivå.
Som sången sa – ”guaranteed to blow your mind, every time” Få ett fantastiskt pris på denna Eau de Parfum här.

Dark Obsession från Calvin Klein är en till av Parfym-klicks favoriter.
Vi älskar den beroende-framkallande, hypnotiska blandningen av brasilianska gröna mandariner, guarana och absinth. Det skogs-tonde aromatiska hjärtat av Fransk salvia, gran och vit vetiver är nog för att göra dig galen, och med en bas av madagaskarvanilj, mocka och labdanum kommer få dig att vilja hugga tänderna i vem som än använder parfymen. På ett kul sätt…
Kolla in den här Dark Obsession här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.