Påskrea - Sänkt Pris På Alla Produkter I Lager!

Ann Summers Parfym & Damparfymer

Ann Summers är en brittisk kedja som startades 1970 av Kim Caborn Waterfield. Företaget säljer sexiga underkläder, massagestavar och andra leksaker för vuxna. Märket fick sitt namn efter hans sekreterare Annice Summers. Företaget köptes av Ralph och Davild Gold 1971 och har växt till sig ordentligt genom åren. Företaget är nu värt över 1 miljard och har 145 butiker. Ann Summers har nominerats till ett flertal priser av Cosmopolitan, Drapers, Reveal och Fabulous. Golds dotter Jacqueline Gold fick 2016 ta emot en CBE, det brittiska imperiets hedersorder.

En av företagets största framgångar var under den så kallade bunny-boomen 1999 när man sålde över 1 million av de kända massagestavarna. 2005 kunde man öppna sin första butik utanför Storbritannien, i Valencia.

I början av tvåtusentalet lanserades den första Ann Summers parfymen, Noir. Det är en söt och sensuell doft som passar perfekt för att förföra någon eftersom den innehåller feromoner. Denna sofistikerade och heta doft kombinerar ljusa blommor och mörka doftnoter för en härligt stimulerande doft som gör sig bäst på natten...

Ann Summers Tidslinje

2014
2016
2015
2015
Aphrodisiac
APHRODISIAC

Aphrodisiac från Ann Summers är en vedartad doft för...

Ann Summers
Kollektioner
FRÅN
238 kr
Ann Summers Ann Summers
FRÅN
155 kr
Ann Summers Aphrodisiac
APHRODISIACAphrodisiac från Ann Summers är en vedartad doft för...
FRÅN
210 kr
Ann Summers Aphrodisiac Aurora
APHRODISIAC AURORAAphrodisiac Aurora från Anna Summers är en blommig och fruktig...